Onze Kwaliteit

  • Breed assortiment
    Het assortiment is zeer uitgebreid en altijd vers ambachtelijk bereid. Wij proberen een zo aantrekkelijk mogelijk assortiment te bieden aangepast aan het seizoen.
  • Vakmanschap
    Ons rundvlees betrekken we rechtstreeks van een rundveehouder uit de omgeving, zodat het extra gecontroleerd is en van een betrouwbaar adres. Die weet door de jarenlange samenwerking precies wat we willen verkopen en zodoende is de kwaliteit gewaarborgd. Zodat u altijd een heerlijk stuk vlees op tafel heeft.
  • Service
    Naast veel aandacht voor het vlees besteden wij veel zorg aan onze klanten. In en rond Waalwijk kunnen onder bepaalde voorwaarden particulieren bestellingen ook thuis laten bezorgen. U kunt daarvoor o.a. een keuze maken uit vleespakketten, barbecues en buffetten. Neemt u daarvoor contact met ons op.
  • Keurmerk

rundkalfsvlees-logo

nvvg

Het NVVG stelt een aantal kwaliteitseisen aan de vleesproducten, de algemene productpresentatie, de productinnovatie en de hygiëne. NVVG-slagerijen worden nadrukkelijk gecontroleerd op de bereiding en de samenstelling van het assortiment natuurlijke gezonde producten.

gr_keur

IKB is een certificeringsschema. Deelnemers zijn varkenshouders en de nadruk in dit schema ligt op voedselveiligheid. Varkensbedrijven die deelnemen aan IKB worden eens per jaar op een honderdtal punten, zoals bijvoorbeeld geneesmiddelengebruik en aankoop van voer gecontroleerd.

Ons voedselveiligheidsplan is gebaseerd op HACCP, het Hazard Analysis and Critical Control Point System. HACCP is een preventief systeem. Door de gezondheidsrisico’s in bereidings- en behandelingsprocessen op te sporen en deze vervolgens beheersbaar te maken, wordt de veiligheid van de producten verhoogd.